Over ons

All Brands Carservice

Welkom op de website van All Brands Carservice Eindhoven. All Brands is een jong en dynamisch bedrijf met extra aandacht voor de klant. Bij All Brands is het uitgangspunt dat iedere persoon en elke auto anders is. Op deze manier gaan wij ook te werk.

Persoonlijk advies

Bij All Brands houden we rekening met de wensen en situatie van de klant. Iedere auto is anders en wordt op een andere manier gebruikt. Wanneer u bij ons komt voor reparatie of onderhoud, bespreken wij altijd met u wat de wensen zijn. Is er bijvoorbeeld een bepaald budget? We maken duidelijke afspraken met u om misverstanden te voorkomen. Uiteraard denken we altijd met u mee over de best mogelijke oplossingen voor onderhoud, reparatie en de beste service die bij u en uw auto past.

Inbouw en elektronica specialist

All Brands Carservice heeft de middelen en kennis in huis om elektronische storingen van elke aard op te sporen én te verhelpen. Naast de diagnose en reparatie van elektronische storingen is All Brands inbouwspecialist voor accessoires die u achteraf in uw auto kan bouwen. Wij bieden een volledige inbouwservice als het gaat om inbouwen van accessoires om uw auto nog nét dat beetje comfortabeler en completer te maken.

All Brands Carservice Eindhoven

De deur staat bij ons voor iedereen open, net zoals de koffie altijd klaar staat. Heeft u een probleem, wens of iedere andere vraag voor uw auto? Twijfel niet en neem contact met ons op. All Brands geeft u graag professioneel en persoonlijk advies, en gaat voor u aan de slag. Bij ons is alles auto.

Vragen?
Of wilt u een afspraak maken?

Neem eens contact met ons op.

Contact