APK

APK, de Algemene Periodieke Keuring. Dit is een verplichte Europese keuring om de verkeersveiligheid te waarborgen en het milieu te beschermen. Iedere personenauto, bedrijfsauto én aanhanger met een toegestane maximum massa hoger dan 3500 kg moet ieder jaar of om de twee jaar gekeurd worden. Bij nieuwe auto’s kan dit afhankelijk van de datum van eerste toelating én het soort brandstof pas in het derde of vierde levensjaar van de auto verplicht worden.

Zware bedrijfsauto’s, aanhangwagens en sommige speciale voertuigen moeten elk jaar worden gekeurd vanaf het moment dat ze nieuw op de weg worden toegelaten.

De APK is slechts een momentopname. De keuring biedt geen garantie op dat uw voertuig de rest van het jaar probleemloos en veilig blijft. Het kan dus voorkomen dat uw voertuig in de loop van het jaar tóch onderhoud of reparatie nodig heeft. Daarom is het van belang dat uw voertuig regelmatig gecontroleerd wordt, én dat deze goed onderhouden wordt.

U kunt uw voertuig tot twee maanden vóór de APK-vervaldatum laten keuren.

APK kan vaak zonder afspraak, wilt u er zeker van zijn dat er plek is? Neem dan eerst contact met ons op.

Maak gebruik van ons lage APK-tarief

Voor personenauto’s en lichte bestelwagen met benzinemotor hanteren wij nu het zeer lage tarief van €35,00.
Voor dieselauto’s hanteren wij een tarief van €45,00 (voor oudere diesels komt hier nog een roetmeting bij)
Deze prijzen zijn incl. 21% BTW.

Altijd advies op maat.

Bij All Brands Carservice denken we graag met u mee. Wij voorzien u van eerlijk en professioneel advies als het gaat om uw voertuig. Als er reparaties nodig zijn aan uw voertuig nemen we altijd eerst contact met u op (afhankelijk van wat er is afgesproken). Wij zullen nooit zonder uw toestemming reparaties aan uw auto uitvoeren in verband met de APK.

Heeft u vragen?
Of wilt u een afspraak maken?

Neem dan gerust eens contact met ons op.
De koffie staat altijd klaar.

Contact