Aircoservice Eindhoven – Allbrands Carservice

De airco van uw auto laten checken of repareren? Allbrands Carservice biedt een volledige aircoservice in Eindhoven.

Aircoservice Eindhoven

Allbrands Carservice in Eindhoven heeft alle technieken in huis om uw airco te onderhouden of te repareren. Een aircosysteem is onderhoudsgevoelig. Daarom is het belangrijk dat u dit systeem regelmatig laat checken. Allbrands raadt aan dit minimaal om het jaar te laten doen. Wanneer u problemen met uw airco ondervindt, kunt u natuurlijk direct een afspraak maken om snel geholpen te worden. Tijdens onze aircoservice controleren wij uw airco en alle componenten die daarbij horen op slijtage, lekkage, vulling en defecten.
aircoservice Eindhoven

Bent u op zoek naar een aircoservice in Eindhoven?

Neem dan contact op met Allbrands Carservice voor onderhoud, en het spoelen van uw aircosysteem. Wij helpen u snel en vakkundig verder.

Wat houdt de aircoservice in?
Wij verzorgen het reguliere onderhoud aan uw airco. Vaak bestaan deze werkzaamheden uit het spoelen en opnieuw vullen van het systeem.
Gaat u voor een volledige service? Dan controleren wij alle componenten van uw aircosysteem. We controleren onder andere de hoge- en lage druk kant van uw airco. We meten de uitstroomtemperatuur en controleren/vervangen uw interieurfilter indien nodig.

Wanneer u problemen met uw airco heeft testen wij alle componenten op correct functioneren. We vervangen het koudemiddel, en voegen hierbij een contrastvloeistof toe. Op deze manier kunnen we eventuele lekkages snel en doeltreffend opsporen. Deze contrastvloeistof zorgt ervoor dat we ook in de toekomst een lekkage snel kunnen isoleren en verhelpen.

Twijfelt u of uw airco nog wel naar behoren functioneert?
Neem dan contact op met Allbrands Carservice Eindhoven.
Wij geven u advies op maat.