Bandenservice

Bandenservice door All Brands Carservice. Het belang van goede banden is iets wat helaas vaak over het hoofd wordt gezien. Dit is een kwalijke zaak, want uw banden vormen het enige contact tussen uw voertuig en het wegdek. Ze zijn dus van levensbelang. Uw banden dragen bij aan uw veiligheid, en dat niet alleen. Ze zorgen ook voor comfort, en ze komen het verbruik van uw auto ten goede. Een goede band is geschikt voor de omstandigheden waarin u uw voertuig gebruikt, ze hebben voldoende profieldiepte en zijn van het juiste formaat.

Wij controleren uw banden.

All Brands Carservice biedt een volledige service als het gaat om uw banden. We checken ze op beschadigingen, profieldiepte, leeftijd, toepassing voor uw gebruik en de algemene toestand waarin ze verkeren. Heeft uw bijvoorbeeld problemen met comfort? Zoals trillen en vervelende geluiden? Deze zaken kunnen met uw banden te maken hebben.

Ook kijken we naar eventuele ongelijkmatige slijtage, wat kan duiden op een slechte uitlijning van uw auto. Is dit het geval? Dan regelen wij ook de uitlijning van uw auto.

Hoe voorkomt u onnodig risico?

Geef uw banden ten minste elke maand zelf een visuele inspectie, beschadigingen kunt u zelf gemakkelijk zien.

Wanneer u dit doet kunt u tijdig beschadigingen of andere ongewenste zaken aan uw banden opmerken. Op deze manier voorkomt u dat u onnodig risico op een klapband loopt, waarvan de gevolgen in sommige gevallen helaas erg groot kunnen zijn. Het is dan ook verstandig om meteen in te grijpen wanneer u vermoedt dat er iets mis is.

Onze bandenservice betekent ook dat u voor al uw vragen bij ons terecht kunt. Wij geven graag professioneel en passend advies.

U kunt bij ons terecht voor:

  • Controle
  • Reparatie van een lekke band
  • Montage
  • Balanceren van uw wielen
  • Uitlijnen bij ongelijkmatige / overmatige bandenslijtage
  • Het wisselen van zomer- en winterwielen

Meer weten over de bandenservice? Of heeft u vragen?
Neem eens contact met ons op.

Contact

Wij geven u graag professioneel en passend advies.